WE ARE THE CHAMPIONS

Pasta met huisgemaakte champignonsaus

Benodigdheden:

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook

  • 400 gram champignons

  • 400 ml room

  • scheutje melk

  • 1 pak pasta (500 gram)

  • Parmezaanse kaas

Bereiding:

  1. Snijd de ui en knoflook klein. Hak de helft van de champignons fijn en snijd de andere helft in plakjes. 
  2. Bak de ui en knoflook in de pan tot het glazig is. Voeg dan de champignons toe. Laat dit een tijdje staan sudderen, zodat het vocht uit de champignons trekt. 

  3. Voeg de room toe en laat dit 15 minuten sudderen. Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking.

  4. Strooi tot slot een royale hoeveelheid parmezaanse kaas door de champignonsaus. 

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin