SPANISH BREAKFAST IN PORTUGAL

Traditioneel Spaans ontbijt: toast, knoflook, tomaat en serranoham. Voor 1 persoon.

Benodigdheden:

  • 1/3 stokbrood.
  • 1 knoflookteen

  • 1 middelgrote tomaat

  • serranoham

  • snufje zout

  • extra virgin olijfolie

Bereiding:

  1. Rasp de middelgrote tomaat in een kommetje en voeg een snufje zout toe. 
  2. Snijd het stokbrood in stukjes en toast het in een pan. 

  3. Pel de knoflookteen en schuur het over het de boven en onderkant van het getoaste brood.

  4. Verdeel de geraspte tomaat over de toastjes en beleg het met een plak serranoham.

  5. Maak tot slot het gerecht af, door de toastjes te bestrooien met extra virgin olijfolie.

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin