WANNA BE A PIZZA?

Huisgemaakte Turkse pizza

Benodigdheden:

  • 350 gram (lams of runder)gehakt
  • een klein pakje (210 gram) tomatensaus

  • 1,5 eetlepel peterselie

  • 1/4 theelepel cayennepeper, andere kruiden kan ook

  • 1 ui

  • halve paprika

  • 6 wraps

  • minimaal 1 theelepel paprikapoeder

  • krop ijsbergsla

  • komkommer

  • tomaat

  • veel knoflooksaus

Bereiding:

  1. Snipper de ui, snijd de knoflookteen en paprika fijn. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook en paprika aan. Voeg na circa 2minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul. 
  2. Voeg vervolgens de tomatensaus en de kruiden toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel circa 5 minuten "pruttelen".

  3. Snijd ondertussen de ijsbergsla, komkommer en tomaat in stukjes.

  4. Verwarm de wraps om en om in een pan op laag vuur. 

  5. Nu alleen nog de wraps beleggen met de saus, sla, komkommer, tomaat en knoflooksaus. 

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin