PEACH AND MUSIC

Drumsticks gesudderd in ui, tomaat en gedroogde perzik

Benodigdheden: 

  • 10 kippenpoten
  • 1 tomaat

  • 1 grote ui

  • 1 teen knoflook

  • 50 gram gedroogde perzikken

  • couscous

Bereiding:

  1. Marineer de kip met kruiden en olie naar keuze. Laat dit 2 uur staan. 
  2. Snijdt de tomaat, ui en knoflook klein. Doe olijfolie in een grote pan en bak de tomaat, knoflook en ui. 

  3. Doe de kippenpoten in de pan en bak deze tot ze gaar zijn. Voeg tussendoor een beetje water, zout en peper toe. 

  4. Snijd de gedroogde perzikken door midden en voeg ze toe aan de kip. 

  5. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. 

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin