WITLOVE
Roergebakken kalkoen met witlof en mosterd

Benodigdheden:
500 gram kalkoenschnitzel
6 struikjes witlof
1/8 liter crème fraîche
1/2 - 1 eetlepel grove mosterd
Bereiding:
Snijd de schnitzel in smalle reepjes. Maak de witlof schoon, snijd het stronkje er kegelvormig uit en snijd de struikjes in brede reepjes.
Verhit de boter in een wok (of braadpan) en roerbak de reepjes kalkoen rondom lichtbruin. Bestrooi met zout en peper.
Voeg de reepjes witlof en de crème fraîche toe en breng het geheel al roerende aan de kook; laat het mengsel zachtjes ca. 3 minuten pruttelen tot de witlof beetgaar is en roer dan de mosterd naar smaak erdoor.
Tip: Lekker met rijst of pasta. Het gerecht kan ook met gesnipperde bieslook bestrooid worden. Wanneer er geen crème fraîche is, kan dit vervangen worden door kookroom of philadelphia.