Week 16 - De donkere dagen voor kerst 

16-12-2019

Weer een week druk gewerkt en dat mag bijna beloont worden met wat rust. De kerstvakantie staat namelijk voor de deur!! Maar daarover volgende week meer. 

Diana is deze week druk geweest met het maken van haar SOP's (even voor de zekerheid: Safety Operating Procedures). Ruby is deze week bezig geweest met haar verslag en advies rapport. Daarnaast heeft ze ook een gesprek gehad op haar school over de stage. Daan heeft eigenlijk de zelfde invulling gehad als Ruby, dan wel met zijn eigen onderzoek. Een gesprek op school, het stageverslag en adviesrapport opzetten. Jolijn heeft een planning gemaakt voor de laatste weken van de stage, methoden voor het experiment zijn opgezet en ze heeft ook het stageverslag en adviesrapport opgezet. 

Dan ook nog het leuke feitje dat Porto vorige week van Feyenoord gewonnen, helaas, ook al hebben de stagiairs een grotere voorkeur voor Ajax. 

Kortom een drukke werkweek, maar voor de rest aardig rustig. Deze week geen lange blog, maar volgende week een blog in volledige kerstglorie! 

Om af te sluiten en een lach op het gezicht te toveren nog een leuke foto van de enige echte Donkydog, die zich nu vast af vraagt waar haar nieuwe vrienden zijn gebleven.

Até a próxima semana!

RuDiJoDa

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin