Kerstvakantie - Hard werken

06-01-2020

Heerlijk even zo'n kerstvakantie tussendoor! Tijd met familie en vrienden, lekker eten, feestjes, vuurwerk en relaxen, maar de stagiairs hebben niet stilgezeten deze vakantie. 

Ruby heeft haar adviesrapport afgemaakt, zodat zij haar stage voor de stichting eerder zal afronden. Daan is druk bezig geweest met zijn adviesrapport en het uitzoeken van foto's voor zijn poster bij Feiteira Festa. (Oh ja, vergeten te melden. De stagiairs gaan op Feiteira Festa ieder een posterpresentatie geven. Dat wordt nog creatief zijn voor een leuke opmaak met foto's, verhalen en niet te vergeten de inhoud van hun stage!) Jolijn heeft in de vakantie haar experimenten uitgevoerd en kon daarna beginnen met haar adviesrapport. Iedereen is druk bezig met zijn/haar adviesrapport, er staat namelijk een deadline op de planning. In week 18 van de stage moet een conceptadviesrapport ingeleverd worden voor de stichting. Zo kunnen er op tijd aanpassingen worden gedaan en de puntjes op de i gezet worden voor Feiteira Festa. Hier onder wat foto's van de uitvoering van de experimenten van Jolijn. 

Ben je nou van al deze verhalen benieuwd geworden naar de resultaten van de stichting. Schrijf je dan via de Feiteira website snel in voor de nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor Feiteira Festa! Hieronder de link naar de Feiteira website.

Até a próxima semana e mais um feliz ano novo!!

RuDiJoDa

Stageblog van Stichting Feiteira, 2019 Portugal
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin